ETNA sinds 1856

In 2016 bestond ETNA 160 jaar. Meestersmid Cornelis Klep begint in 1856 een ijzergieterij in Breda, Nederland. De geëmailleerde gaskachels en -fornuizen uit de jaren ‘40 en ‘50 stuwen ETNA tot grote hoogten. De toen gebezigde kreet: “In ieder huis een ETNA fornuis”, is niet zomaar reclame, het is een doel. ETNA innoveert continu en loopt vaak voorop bij technische maar ook sociale ontwikkelingen. De bewogen bedrijfsgeschiedenis staat bol van de verhalen. Variërend van de eigenaren en hun activiteiten, tot de ontwikkeling van het merk en haar producten. Van berichten die laten zien dat ijzergieten zwaar en gevaarlijk werk was, tot de warme herinneringen van (oud) werknemers. Het bedrijf lijkt vanzelfsprekend niet meer op de ijzergieterij van 160 jaar terug, maar de merkbelofte is gebleven: kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Waar wij voor staan:

1 . Betaalbare kwaliteit

ETNA levert keukenapparatuur tegen een scherpe prijs. Omdat we absoluut niet aan kwaliteit willen inboeten worden alle apparaten door onze eigen mensen getoetst, getest en waar nodig aangepast. Alleen als we 100% zeker zijn van een product, dan komt het in ons assortiment. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op onze inbouwapparaten. Registreer hiervoor je apparaat binnen 30 dagen na aankoop!

2. Zekerheid

Mocht je onverhoopt toch service nodig hebben, dan kun je als klant van ETNA terugvallen op ATAG Benelux. In ons magazijn liggen onderdelen op voorraad. En mocht een servicebezoek nodig zijn, dan komt onze eigen monteur die onze apparaten door en door kent. Niet voor niks is ETNA door Garantiekeurmerk Certimark gecertificeerd met 5 garantiesterren. www.certimark.nl/merk/etna/keuken-koken/ keukenapparatuur

3. ETNA, al meer dan 160 jaar!

Wat wil de moderne thuiskok? Op die vraag geeft ETNA al 160 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen. Anno 2015 onderzoekt ETNA nog steeds wat Nederlanders willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Zo brengen we innovaties binnen handbereik van iedereen. En zo maken we bij ETNA kwaliteit betaalbaar.